IMNASA

IMNASA

Španjolska tvrtka IMNASA jedna je od vodećih Europskih opskrbljivača rezervnih dijelova i brodske opreme za profesionalne korisnike iz nautičkog sektora: servise, marine, čarter tvrtke itd.

IMNASA ima na skladištu stalnu zalihu od 30000 proizvoda i kvalitetu usluge te brzinu isporuke koja ju čini najboljim saveznikom svojih kupaca.

IMNASAje pravo mjesto za sve koje se bave servisiranjem i održavanjem plovila za druge vlasnike ili vlastite flote za čarter te pruža veliki izbor brodske oprema vodećih proizvođača ili rezervnih dijelova tvrtki kao što su: Ati, Besenzoni, Eno, Feit pompe, Gianneschi, Isotherm, Johnson-Spx, Lecomble Schmitt, Marco, Matromarine, MZ Electronics, Nardi compresori, SIDE-POWER, Whale.

Katalog obuhvaća dijelove za sve brodske sustave, pogonske, kormilarske, elektroenergetske, sustave pitke, sive i crne vode, opremu za održavanje plovila i njihovih pogonskih strojeva (Volvo penta, MerCruiser, Mercury, Yamaha itd.), te opremu za spašavanje.

Obzirom na dugogodišnje vlastito iskustvo u brodogradnji i nautičkoj industriji te u suradnji sa stručnjacima iz tvrtke IMNASA možemo vam i stručnim savjetima pomoći da izaberete odgovarajuću opremu.

Dodatne informacije i katalog sa cijelom ponudom tvrtke IMNASA možete naći na web stranici: www.imnasa.com.