PRODAJA RABLJENIH PLOVILA

Prodaja rabljenih plovila

U suradnji s britanskom tvrtkom Williams and Smithells Ltd koja je punopravni članovi ABYA Professional Yacht Brokers i BMF-a, i već više od 35 godina uspješno prodaju jahte za krstarenje u Europi. WSI ima urede u Portsmouth WicorMarine Yacht Haven u Portchesteru i Lefkas Marina u Grčkoj, s velikim izborom brodova za prodaju, u Solentu u Velikoj Britaniji, Grčkoj, Turskoj, Hrvatskoj i diljem Mediterana u kojima pruža brzu i kompletnu profesionalnu uslugu u vezi prodaje ili kupnje brodica ili jahti.

Možemo vam pomoći u procesu prodaje vašeg broda. Ako želite smjernice o međunarodnom procesu prodaje brodova, kontaktirajte nas.

Nudimo:

Profesionalnu sigurnost:

Kao punopravni članovi ABYA (Udruženja brokera i agenata za jahte), radimo prema propisanim pravilima kako bismo osigurali visoku razinu usluge za sve kupce kupce ili prodavače.

Savjetovanje i registracija:

Desetljeća iskustva i prodaje tisuća jahti pružaju nam vrhunsko dubinsko znanje o kupnji i prodaji. Nudimo prilagođene usluge klijentima koji kupuju privatno, ali žele znati da je njihov novac na depozitu siguran, a kupnja je potkrijepljena pravnim ugovorom koji pruža pravu sigurnost i uvjete, kao i jasan naslov i vlasništvo nad plovilom. Ovo je najvitalniji aspekt kupnje jahte nakon pronalaska na tržištu.

Privatne kupnje – ugovori i sigurne bankarske usluge

Provjera naslova i vlasništva

Procjena vrijednosti

Vještačenje

Provjera opreme

Opsežno oglašavanje:

Online – koristimo sve glavne portale i pretraživače plovila, kao što su www.yachtworld.com, www.theyachtmarket.com, www.boatshop24.com…

Dodatno – nudimo oglašavanje na međunarodnim nautički sajmovima i istaknutim oglasima za jahte