Opće odredbe i uvjeti

Naručivanje – Zahtjev za ponudom

 

  1. Kliknite na Moj račun radi registracije/prijave i ispunite tražene podatke
  2. Odaberite kategoriju i proizvod
  3. U tablici Dostupne opcije odaberite željeni proizvod i količinu te kliknite gumb DODAJ
  4. Ponovite za sve željene opcije i proizvode
  5. Kliknite na link Košaricakako bi pregledali odabrane proizvode. Ovdje možete izbrisati proizvode i promijeniti količine.
  6. U izborniku odaberite  Zatražite ponudu.
  7. Ispunite potrebne podatke za ponudu i kliknite na ZATRAŽI PONUDU. Molimo Vas ne plaćajte po primljenoj potvrdi Zahtjeva za ponudom.
  8. U najkraćem roku poslat ćemo vam ZVANIČNU PONUDUza naručene proizvode i po njoj izvršite plaćanje

Dostava

Redovno naručivanje proizvoda od dobavljača u Španjolskoj vrši se jednom tjedno ili prema dogovoru u slučaju hitnosti. Iz tog razloga trajanje dostave ovisi prvenstveno o tome kada smo primili potvrdu uplate po dostavljenoj ponudi. Iznimno od ovoga za narudžbe u ukupnom iznosu većem od 5.000,00 kn, naručivanje se vrši odmah po evidentiranoj uplati.

Rok dostave za većinu proizvoda sa skladišta dobavljača u Španjolskoj je 5 do 6 dana, a za manji broj proizvoda koji trenutno možda nisu na skladištu dobavljača je prema dogovoru s istim.

Rok dostave proizvoda koje imamo na zalihi je 1 do 2 dana.

Dostavu proizvoda obavljamo putem dostavne službe GLS.

Za narudžbe u vrijednosti iznad 1.000.00 kn (s PDV-om) DOSTAVA JE BESPLATNA, a za ostale narudžbe dostava je 30.00 kn (+PDV).

Plaćanje

Uplatu po dostavljenoj Ponudi možete izvršiti internet bankarstvom ili općom uplatnicom (virmanom).
Za sva pitanja i nejasnoće oko narudžbe opreme i robe, rokom isporuke i dostavom robe kontaktirajte nas
Cijene proizvoda su izražene u kunama bez PDV-a, ali su u ponudi navedeni i iznosi sa PDV-om.

Uvjeti i odredbe

Svi su podaci i fotografije pouzdani. Međutim, korisnici bi neovisno o tome trebali procijeniti prikladnost svakog proizvoda za svoju primjenu. Euronavis d.o.o. ne daje jamstvo za točnost podataka i kompletnost informacija i odriče se odgovornosti vezane u njihovu primjenu. Jedina obaveza firme Euronavis d.o.o. su one određene Općim odredbama i uvjetima prodaje ovih proizvoda te Euronavis d.o.o. neće biti odgovoran za bilo kakve indikacije, štete koje bi proizlišle iz prodaje ili preprodaje, primjene ili neadekvatne primjene proizvoda.

Svi proizvodi koje isporučuje naš dobavljač IMNASA namijenjeni su za PROFESIONALNU upotrebu. Iz tog razloga kupac tih proizvoda mora prvo znati njihove karakteristike i imati znanje za  ispravnu ugradnju. Budući da su to u mnogim slučajevima industrijski proizvodi predviđeni za ugradnju ili pričvršćivanje na drugu opemu i materijale, EURONVIS d.o.o. nije odgovoran za pogrešnu primjenu ili sastavljanje ovog proizvoda. Za njezino djelovanje odgovoran je instalater opreme ili serviser plovila. Većina proizvoda su profesionalni proizvodi, nemaju upute za uporabu ili sastavljanje ili se njihove upute ne prevode. U slučaju da profesionalni korisnik ima dvojbe o karakteristikama proizvoda i njegova instalacijskog sustava ili treba neko pojašnjenje, prije instalacije, možete nazvati našu tvrtku gdje mogu pružiti tehničke informacije o proizvodima koje prodaje IMNASA. Mnogi se proizvodi u ovom katalogu ne smiju prodavati krajnjem korisniku, jer krajnjem korisniku možda nedostaje odgovarajuće znanje o proizvodu, pa se preporučuje angažirati stručnjaka.

Osim ovdje navedenih uvjeta i odredbi primjenjuju se također i odredbe dobavljača tvrtke IMNASA specificirane na stranici: https://www.imnasa.com/en/sale-conditions.html