ENAVE – Ente Navale Europeo

ENAVE – Ente Navale Europeo

Konzultantska tvrtka ENAVE (Ente navale Europeo) je EU ovlašteno tijelo za certifikaciju i ispitivanje brodica i jahti, te komponenti (tankovi i sustavi goriva, grotlašca, okna i prozori, kormilarski uređaji, protupožarna oprema) u skladu novom EU direktivom o rekreacijskim plovilima i osobnim plovilima na vodomlazni pogon, RCD 2013/53/EU.

ENAVE također vrši ispitivanja nivoa buke i ispušnih plinova iz brodskih motora, „crash testova„ kormilarskih uređaja, tlačna testiranja tankova goriva, provjere debljine laminata i delaminacije, osmoze, ispitivanja stabiliteta, mjerenja nadvođa itd.

Zahvaljujući tehničkoj stručnosti u svim aspektima dizajna, gradnje i korištenja plovila, ENAVE je u mogućnosti stvoriti dodatnu vrijednost na autičkom tržištu.

Zahvaljujući raznovrsnim specijalističkim uslugama koje nude, u mogućnosti su pružiti korisničku podršku od 360 ° u smislu dizajna projekata i rješavanja problema.

Sve intervencije su u potpunosti prilagođene individualnim potrebama svakog klijenta, u svakoj fazi.

Više informacija o tvrtci ENAVE Srl i svim uslugama koje možemo ponuditi može se osim na ovoj pronaći i na stranici: www.enave.it